Med BEACHLIFE konceptet ønsker vi, at bringe strand- og surfkulturen helt ind i foreningen og give SUP og surf klubber i DSRF incitament og mulighed for at skabe flere aktiviteter, hvor klubbens medlemmer kan være aktive på tværs af generationer; børn, unge, voksne og ældre.

Læs mere i konceptet og tilmeld jeres forening nederst her på siden.

DOWNLOAD

Strandliv & stærke fællesskaber

Surf og SUP sporten dufter af sommer, strandliv, stærke fællesskaber og ’good vibes’. Sporten appellerer til den frie, ubekymrede og afslappende livsstil, men også det aktive liv ved, på og i vandet.

BEACH LIFE konceptet bidrager med udstyr og gode idéer til hvordan jeres klub kan summe endnu mere af liv, øge antallet af medlemmer og få medlemmerne til at være aktive på tværs af generationer.

Målgruppe

Målgruppen for BEACHLIFE konceptet er alle aldre, men særligt familier, børn og unge, hvor det at være være aktive sammen er i fokus.

Aktiviteter

BEACHLIFE konceptet handler alene om at facilitere en ramme, som har fokus på at skabe aktiviteter omkring vandet – i samspil med det, der foregår på vandet, fremfor isoleret surf eller SUP træning.

Gode erfaringer

Der er allerede flere gode eksempler på hvordan aktiviteter rundt om sporten gør foreningen mere attraktiv og øger medlemstallet.

Eksempler på aktiviteter

Dyr i vandkanten

Vandkikkerter og fiskenet sætter altid gang i nysgerrigheden hos de mindste. Lad børnene udforske strandbunden, hav-, fjord- eller sømiljøet og brug observationskasser til, at undersøge dagens fangst.

Kubb kongespil

Det gode gamle Kubb kongespil, hvor alle kan være med, er en typisk hitter blandt mange udendørsspil. Det kan meget nemt stilles op på græsset eller i sandet og er en hyggelig måde at være sammen på.

Bonfire/Grill

Hvis der er noget, der kan samle folk og skabe hyggelige stunder ved vandet, så er det et bål eller en grill. Et ’bonfire’ direkte på stranden eller i en gammel tønde er tæt forbundet med surfkulturen.

MÅLSÆTNING

50

klubber implementerer BEACHLIFE konceptet.

2500

danskere skal blive berørt af BEACHLIFE konceptet.

3

årlige BEACHLIFE aktiviteter i hver forening.

Beachlife pakken

Hvad indeholder pakken?

2 x vandkikkerter
5 x fiskenet
3 x observationskasser med loop til små-dyr
2 x strandsæt; spand, skovl m.v.
2 x beachball sæt
2 x frissbee
1 x kubb kongespil
1 x mikasa beachvolley
1 x neopren beachsoccer
1 x boldnet
1 x select fodbold
1 x boldpumpe
1 x bonfire bål-stativ
2 x bonfire popcorn
4 x strandstole

Vil i være med?

Det eneste* i skal gøre for at få tilsendt BEACHLIFE pakken til jeres klub er, at udfylde formularen nedenfor.

*vi vil én gang om året indtil udgangen af 2022 bede jer om at komme med feedback på de aktiviteter hvor BEACHLIFE tilbuddene anvendes.

STOKED SUSTAIN

SUP & SURF 365 er en del af en række indsatser i STOKED SUSTAIN projektet, som er støttet af Nordea Fonden med 3,99 mio. kr. i perioden 2020 – 2022. Projektet arbejder med mange forskellige indsatser, som har det fælles formål, at få endnu flere danskere til at blive en del af SUP og surf sporten. Find mere information om STOKED SUSTAIN projektet her.
X
X