maj, 2020

02majallday03Event CancelledDanish Surf Tour #2, Presented by Cold Hawaii Surf & Film Festival(All Day) Ørhagevej 189, Klitmøller

Læs mere

Event information

For 7. år i træk afvikler Dansk Surf & Rafting Forbund den årlige Danish Surf Tour. Alle, uanset niveau, kan deltage på surf touren, og touren fungerer også som de officelle danske mesterskaber for de bedste danske surfere i disciplinerne shortboard men, shortboard women, longboard mix og junior mix.

Det andet stop på Danish Surf Tour 2020 afvikles i Klitmøller/Vorupør den 2.-3. maj i samarbejde med Cold Hawaii Surf & Film Festival (Backup: 9-10 maj). Afhængigt af vejr- og bølgeforhold vil en af dagene blive udpeget som konkurrencedag.

Find mere information via Danish Surf Tour Facebook siden. Her finder du event begivenhederne, opdateret information om de enkelte events samt link til tilmelding.

Vi er glade for at Columbus Surfboards igen er med som frivillighedssponsor, og dermed er klar på at bakke op omkring det frivillige crew, som får touren til at lykkes. Dertil har vi igen Thisted Kommune med som hovedsponsor, som gennem mange år har støttet touren og gjort det muligt at udvikle den på flere områder. Slutteligt er HF-Cold Hawaii også med, så touren får en masse hænder til at løfte diverse opgaver.

Vi ses til et epic stop på den danske surf tour 2020!

 

Tidspunkt

maj 2 (Lørdag) - 3 (Søndag)

Sted

Thy

Ørhagevej 189, Klitmøller

Arrangør

Danish Surf Tour Crew+45 42 21 34 48 / simon@dsrf.dk

X
X