DSRF SUP Instruktør 1 - Fredericia

18aug(aug 18)08:0019(aug 19)16:00DSRF SUP Instruktør 1 - Fredericia08:00 - 16:00 (19) Fjordvejen 20, 7000 Fredericia

Event information

DSRF SUP Instruktør 1 kurset er for dig der ønsker at blive uddannet SUP instruktør med virke på fladt vand. Formålet er at kvalificere dine kompetencer som instruktør således du kan undervise begyndere/lettere øvet. Det er forudtaget at dine grundlæggende SUP færdigheder er på plads, da kurset primært fokuserer på rollen som instruktør, med fokus på didaktik, pædagogik, sikkerhed mv. Du kan læse mere om kravene via de forskellige links nederst på uddannelsessiden.

Kurset vil i hovedtræk omhandle:

  • Sikkerhed til vands, herunder analyse af undervisningsområder og redningsplan
  • Opbygning af lektionsplaner
  • Øvelser på land og på vand
  • Redning af bevidstløse i vandet
  • Feedback metoder til medlemmer/kursister
  • Organisering af medlemmer/kursister på vandet
  • Udstyrsviden

Efter endt kursus skal du gennemfører 6 timers undervisning og indsende dokumentation herpå før du kan blive endeligt godkendt som instruktør. Det er dit eget ansvar som instruktør at få gennemført den efterfølgende undervisning og indsende de relevante dokumenter til den underviser du er blevet undervist af.

Kursets varighed er samlet på ca. 16 timer fordelt over weekenden og du vil være skiftevis på vandet og i teorilokalet. Det endelige program for kurset samt undervisningsmateriale fremsendes ca. 1-2 uger før kurset.

Du skal selv sørge for forplejning, logi og udstyr i forbindelse med kurset.

Personligt udstyr påkrævet for deltagelse afhænger af sæsonen, men indebærer som minimum SUP board, paddle, leash og redningsvest. Derudover er det fornuftigt at bære våddragt (tilpasset sæsonen) eller tilsvarende, samt evt. vådsko og handsker. Nogle lektioner foregår med deltagelse i vandet, uanset af årstiden.

Kursus pris: 995,- kr. (DSRF instruktør og certificering).

OBS!: Med dette kursus bliver du certificeret DSRF SUP Instruktør. Såfremt du ønsker at blive certificeret som ISA instruktør under det International Surfing Association skal du tilmelde dig et specifikt ISA kursus. ISA certificeringen er anerkendt på verdensplan og koster $150 oven i kursusprisen som går direkte til ISA. Dertil vil du løbende (årligt) skulle betale en afgift på $150 for at vedligeholde din certificering. Som instruktør er du selv ansvarlig for at re-certificere dig som instruktør hos ISA hvert år. Som DSRF instruktør vil du hvert 2. år blive opkrævet 100,- kr. for at vedligeholde din certificering.

Læs mere

Tidspunkt

18 (Lørdag) 08:00 - 19 (Søndag) 16:00

Sted

Skærbæk

Fjordvejen 20, 7000 Fredericia