SUP NORD er en mobil enkeltmandsvirksomhed, der drives af 44-årige Jesper Witting og har sin base i det ålborgensiske. Der tilbydes en række kurser for nybegyndere og øvede, herunder SUP-introkurser og para-SUP. SUP NORD adskiller sig fra andre udbydere, idet kurser er henvendt til max to personer. Dette giver kursisterne en nærværende oplevelse på vandet.

Kurserne løber fra april til og med september, og strækker sig geografisk primært fra Mariager Fjord i syd til Øster Hurup i øst samt til Limfjorden i nord.

Udover SUP-kurserne, er der mulighed for at leje komplet udstyr til en dag på vandet, enten alene eller sammen med venner og familie. I løbet af sæsonen vil der endvidere blive arrangeret diverse SUP-events, både selvstændige og i samarbejde med SUP NORDs samarbejdspartnere.

Med en uddannelse som folkeskolelærer, SUP-certificeringer og en passion for SUP, tages der altid udgangspunkt i den enkelte kursist og dennes behov. Således vil du, hos SUP NORD, blive udfordret, men aldrig presset ud over dine personlige grænser.

Hos SUP NORD er der fokus på den ”gode oplevelse” samt fagligheden. Dette er årsagen til, at firmaet er indmeldt i DSRF. Samtidig betragter SUP NORD det som et stort privilegium at få lov at bidrage til foreningslivet i Nordjylland og resten af landet.

supnord.dk

supnord9000@gmail.com

+45 20 96 14 97