Velkommen, North Shore Surf

Bliv partner

Bliv partner på en eller flere af vores events og få stor synlighed og eksponering. Download vores partnerprospekt nedenfor og få indsigt i hvordan vi gerne vil samarbejde med dig.

UPCOMMING EVENTS

Hvordan kan i være synlig på vores events?

Hvis du indgår et partnerskab med DSRF kan du selv vælge hvordan du ønsker at blive eksponeret og være synlig på vores events. Her er dog givet en række eksempler:

Kundesegment – er vi relevante for dig?

Er vores udøvere og eventdeltagere relevante for jer? Hvordan er fordelingen af kvinder og mænd, hvor gamle er de og hvor kommer de fra? Vi har samlet en række data på vores eventdeltagere og den organiserede udøver. Det generelle billede er, at SUP sporten i høj grad tiltrækker den købestærke midaldrende person, som vil være en del SUP sportens værdier og livsstil.

Vidste i at …

120000000

kroner bruger danskerne i gennemsnit om året på udstyr relateret til SUP og surf sporten.

90000000

kroner bruger danskerne i gennemsnit om året på rejser og oplevelser relateret til SUP og surfing

140000000

kilometer kører danskerne i gennemsnit om året i relation til SUP og surfing

*tallene stammer fra en spørgeskemaundersøgelse som DSRF har lavet i sommeren 2020 blandt de selvorganiserede udøvere. Undersøgelsen havde 486 respondenter og tallene ovenfor er udregnet på baggrund af data ra de nationale idrætsundersøgelser om antallet af danskere der dyrker surfing og SUP. Du kan få adgang til hele DSRFs undersøgelse om det selvorganiserede miljø her.

Er jeres virksomhed synlig i DSRF Buyers Lounge?

Alle virksomheder med et medlemskab af DSRF kan blive synlige i DSRF Buyers Lounge. Vi kommunikere platformen til vores medlemmer og opfordre dem til at handle udstyr, rejser, oplevelser m.v. hos de virksomheder, som er en del af DSRF Buyers Lounge. Mangler din virksomhed så kontakt endelig sekretariatet.