Flotte danske resultater ved World Cup i Østrig

I weekenden deltog tre danske hold (1 kvindehold, 2 herrehold) ved rafting World Cup i Wildalpen i Østrig, og det blev til en række flotte resultater. I alt 30 herrehold og 13 kvindehold stillede op til konkurrencen.

Fredag blev, efter mørkets frembrud og projektørerne var tændt, indledt med en sprint. Her nappede kvinderne en flot 3. plads, Bomber Bros en 8. plads og Copenhagen Watersports en 12. plads.

13055226_842341339205865_5868520366835635053_o

Dagen efter var der lagt op til en spændende head 2 head og en udfordrende slalom bane. I head 2 head konkurrencen gik kvinderne hele vejen til finalen, hvor de dog måtte se sig slået af et belgisk hold, og Bomber Bros nåede til en semifinale hvor tyskerne dog skruede bissen på trods en meget flot start af danskerne som bragte dem foran. Bomber Bros vandt efterfølgende B-finalen og fik dermed en flot 3. plads.

I slalom disciplinen blev det til en del flere svingende resultater selvom det plejer at gå danskerne godt i netop slalom. Kvinderne fik kæmpet sig frem til en solid 4. plads, Bomber bros måtter desværre nøjes med en 22. plads og Copenhagen Watersports fik kæmpet sig op på en 15. plads midt i feltet.

13029440_459241720932054_723961485549878043_o

Søndag morgen gik det løs med Downriver, kongedisciplinen, hvor der i dette tilfælde skulle padles godt 13 km. på flod svarende til ca. 60 minutter. Kvinderne havde et rigtig flot gennemløb hvor de formåede at holde Italienerne bag sig hele vejen og dermed sluttede på en meget fornem 2. plads, som samtidig sikrede dem en samlet 3. plads. For Copenhagen Watersports gik det også rigtig godt, gode linjer gennem hele floden resulterede i en 11. plads. For Bomber Bros blev det til en 18. plads ovenpå en lidt kaotisk start.

Samlet placerede kvinderne sig på en flot 3. plads, Copenhagen Watersports på en 13. plads og Bomber Bros på en 16. plads.